Grondwerk

Grondwerk na sloopwerk verzorgen wij ook!
123 Sloopwerk – Van Hiele Infra is gespecialiseerd in het slopen van (agrarische) gebouwen, het circulair afvoeren van sloopmateriaal en grondverzet.

Ons wagenpark bestaat uit meerdere sloop- en grondverzetmachines als shovels, rupskranen, hydraulische kranen, pistenbully, minigravers, minishovels en meer.

Wij werken geregeld met verschillende professionele sloopbedrijven samen waardoor wij landelijk zowel grote als kleine sloopprojecten kunnen verzorgen. Evenals het benodigde grondverzet en indien nodig bestraten. Van Hiele Infra in Overloon is gespecialiseerd in:

Met Van Hiele Infra in Overloon heeft u een zeer betrouwbaar en vakkundig circulair sloopbedrijf gevonden voor uw project. Slopen van gebouwen of andere bouwwerken is geen eenvoudige klus. Het veilig, zorgvuldig en schoon verzorgen van sloopwerkzaamheden vraagt de nodige expertise. Onze vakkundige slopers weten precies waar op te letten om overlast en onaangename verassingen te voorkomen.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij een project? Wilt u een prijsindicatie opvragen? Of wilt u van ons een offerte opvragen voor het circulair slopen van een gebouw?

Vul dan onderstaand contactformulier en wij nemen ze snel mogelijk contact op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.  

Voorbereiding

Slopen

Afvoeren

Grondverzet

Grond en sloopwerk

U bent bij Van Hiele Infra in Overloon ook aan het goede adres als het gaat om grondverzet. Wij zijn al jaren actief met grondwerken, zijn gediplomeerd en beschikken over vakkundige mensen die gezamenlijk één doel nastreven en dat is het leveren van kwaliteit.

Wij voeren alle werkzaamheden met betrekking tot grondverzet en sloopwerk uit. Met het grondverzet maken wij het terrein vlak en bouwklaar. Wij weten dat de uitvoering in de praktijk kan afwijken van de voorbereiding. In zo’n situatie kunnen wij door onze ervaring snel handelen en daarmee vertraging in uw opdracht voorkomen. Dat scheelt tijd, maar belangrijker voor u, onnodige kosten.

Grondwerk en sloopwerk

Grond en sloopwerk kunnen los van elkaar worden uitgevoerd maar in de praktijk zal het veel in elkaar overlopen. Onze werkzaamheden op het gebied van sloopwerkzaamheden en grondverzet variëren van totaalsloop tot renovatie sloopwerk. Voor het uitvoeren van grond en sloopwerk hebben wij veel moderne gereedschappen tot beschikking. Daarom kunnen wij voor vrijwel alle sloopprojecten waarbij grondverzet gewenst is een totaalpakket aanbieden. Dit totaalpakket bestaat uit het aanvragen van sloopvergunningen en ontheffingen, tot aan het uitvoeren van het sloopwerk, het afvoeren van de grond en de oplevering.

Is enkel grondverzet gewenst?

Ook dan horen wij het graag en kunnen wij u zeker helpen. Laat ons weten welk grondwerk er moet worden gedaan en wij zorgen voor een scherpe offerte.

Grondverzet

Bent u eigenaar van een authentieke boerderij maar is de staat zo slecht dat deze onbewoonbaar is verklaard?  Staat de boerderij op de plek waar uw nieuwbouwwoning is voorzien?

Dan is slopen de volgende stap. Wij helpen u graag met het ruimen van uw boerderij en het schoon opleveren van de grond. Wij komen graag een keer een kijkje nemen op uw locatie voor een kosten indicatie. Ons bezoek is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

Grondverzet en sloopwerken

Staat er een verloren stal op uw erf en wilt u het oppervlak een nieuwe bestemming geven? Ook voor het slopen van stallen zijn wij een professionele en betrouwbare partner.

Wij creëren ruimte voor nieuwe ideeën.
Met oog voor veiligheid gaan wij in ieder project zorgvuldig te werk. Daarbij zorgen we ervoor dat het materiaal zorgvuldig wordt opgeruimd en het oppervlakte schoon wordt opgeleverd zodat het direct klaar is voor hergebruik. Geef het sloopwerk uit handen aan een van onze aangesloten sloopbedrijven en u bent verzekerd van een goed resultaat.

Graafwerk

Een schuur neemt in uw tuin of erf vaak veel plaats in beslag. Wilt u meer ruimte creëren of heeft u andere plannen met het oppervlak, dan zal de schuur moeten worden geruimd. Van Hiele Infra in Overloon beschikt over alle professionele apparatuur om het bouwwerk veilig en met zo min mogelijk overlast voor de omgeving te slopen. Na afronding van de werkzaamheden zorgen wij er ook voor dat de grond naar wens wordt opgeleverd. Zo kunt u het oppervlakte direct een nieuwe bestemming geven.

Grondbewerking

Het slopen van een woning is een intense klus waarbij een hoop fout kan gaan. Laat de werkzaamheden dan ook uitvoeren door een partner die weet waar rekening mee te houden. Na een uitgebreide bezichtiging in de woning wordt een sloopplan opgesteld waarin alle risico’s worden vermeld. Ook adviseren we je graag bij het aanvragen van een sloopvergunning bij de gemeente.

Heeft u zorg voor het milieu hoog in het vaandel staan dan kunnen wij de opdracht ook geheel circulair uitvoeren. Bij circulair slopen zullen wij aan de start van het project een analyse maken met daarin de circulaire potentie van het materiaal dat vrijkomt.  Zo dragen wij samen met u ons steentje bij aan de Circulaire Bouweconomie van de toekomst.  

Onze werkwijze

123 Sloopwerk – Van Hiele Infra;
Vakkundig circulair sloper van de toekomst. 

Met 123 Sloopwerk heeft u een zeer betaalbare en vakkundige sloper voor uw project. Van buitenaf gezien lijken sloopwerkzaamheden soms eenvoudig. Echter, het veilig, zorgvuldig, schoon en met zo min mogelijk overlast voor betrokkenen uitvoeren van een sloopproject vraagt de nodige expertise. Vooraf voeren we altijd een grondige analyse uit voordat er ook maar één steen wordt afgebroken. Zo zijn wij, en daardoor u natuurlijk ook, altijd verzekerd van het gewenste resultaat zonder onaangename verrassingen.

Omdat klanttevredenheid voor ons uitermate belangrijk is zullen wij de slooplocatie niet verlaten voordat de klus compleet afgerond is.

Slopen

Wilt u een huis slopen, schuur slopen, stal slopen of boerderij slopen? Wij verzorgen het vakkundig en professioneel.

Afvoeren

Gescheiden afvoeren zodat de grondstoffen die vrijkomen weer hoogwaardig kunnen worden toegepast.

Grondverzet

Met grondverzet kunnen wij na het slopen de grond naar wens opleveren. Wij ontgraven en verplaatsen de bodem volgens nieuwe regelgeving.

Grondverzetbedrijf Brabant en Limburg

Het slopen of demonteren van een gebouw kan op verschillende manieren gebeuren. Voor het beste resultaat is het echter verstandig om een expert als Van Hiele Infra in te schakelen. Zo weet u zeker dat het gebouw op een veilige manier wordt afgebroken én de sloopwerkzaamheden voldoen aan de nieuwste richtlijnen. 

Zorg en veiligheid in ons werk is voor ons uitermate belangrijk. Voor iedere klus voeren wij een grondige analyse uit die mogelijke risico’s in kaart brengt. Denk hierbij aan lawaai, gevaarlijke stoffen, trillingen en onveilige situaties voor de omgeving. We starten pas met slopen als risico’s zijn uitgesloten en verlaten de slooplocatie pas als de klus compleet en naar tevredenheid is afgerond. Zo houden we onszelf scherp in iedere klus en onze klanttevredenheid hoog.

Bij Van Hiele Infra in Overloon kunt u terecht voor secure (demontage)werkzaamheden, maar ook voor complexe, grote sloopwerken in Limburg, Brabant en Gelderland. Na sloopwerk is er meestal ook grondverzet nodig, ook dit kunnen wij verzorgen.

Ligt uw sloopproject in een andere provincie? Geen probleem!

Wij werken vaker met andere professionele sloopbedrijven samen en wij verzorgen landelijk zowel grote als kleine sloopprojecten. Soms werken wij in onze eigen regio samen, bijvoorbeeld bij de inzet van zeer specialistische machines. Buiten onze regio besteden wij bepaalde deeldiensten uit, meestal uit geografische en/of economische redenen.